FULL CUSTOM Jumbo Index

JUMBO INDEX - FULL CUSTOM MADE je templejt koji je namenjen onima koji žele u potpunosti personalizovan špil – poleđinu karata i kutiju, kao i sva ili pojedina lica karata. Klikom na dugme DIZAJNIRAJTE otvara se naš program za pripremu grafičkih rešenja, a definisana su polja za slike i tekst. 

Program je u svojoj integralnoj verziji na engleskom jeziku, a alati i njihove ikone su standardni. Za pomoć pri dizajniranju kliknite na polje i u novom prozoru otvorite Vodič za dizajn (open help in new window)

Preporuka je da pre započinjanja procesa dizajniranja otvorite Korisnički nalog, koji će vam omogućiti da rad sačuvate i da se na njega vraćate sve dok ne budete sigurni da je završen. Kada završite dizajn, kao i u toku procesa rada, možete pogledati izgled proizvoda klikom na dugme Preview. Ukoliko ste zadovoljni dizajnom i proverili ste sve podatke, klikom na dugme Proceed i potvrdom da ste izvršili proveru, nastavljate proces ka naručivanju (Add to cart).  

Ukoliko pak želite da dostavite gotovu pripremu, to možete učiniti klikom na dugme UVOZ FAJLA. Molimo da pažljivo pročitate Uputstvo za pripremu za štampu koje se nalazi u prilozima na dnu ove stranice.

Opcije

Uvoz fajla

Odaberite fajl u memoriji vašeg uređaja

Dozvoljeni fajlovi: PDF, AI, JPG, JPEG, PNG, PSD, TIFF, TIF, RAR, ZIP,

ZBIR
2.640,00 din.

Personalizovane ili brendirane karte za igranje su atraktivan poklon velike upotrebne i promotivne vrednosti koji ne poznaje ni geografske, ni starosne granice.

Mogu biti promotivne, pa tako i mali biznisi konačno imaju mogućnost da svoju reklamu plasiraju na ovom jedinstvenom proizvodu.

Mogu biti suvenirske i kao takve trajna uspomena na boravak na destinaciji za pamćenje.

Mogu biti personalizovane i predstavljati izuzetan poklon sa ličnim pečatom onoga ko poklanja ili onoga kome je namenjen.

Mogu biti podsetnik na zajednička druženja i putovanja.

Mogu biti šaljive, umetničke, romantične...

Mogu biti kakve god zamislite!