TVOJE BOJE

Izaberite format, povez i sadržaj sveske, pa potom na dnu stranice odaberite templejt i otvorite ga u našem programu za dizajn.

U programu za dizajn možete obrisati definisana polja za tekst i ilustracije ukoliko vam nisu potrebna, boju možete promeniti klikom na tab Backgrounds u dnu ekrana, i to su samo neke od mogućnosti... Poigrajte se, lako je!

Kada završite dizajn, kao i u toku procesa rada, možete pogledati izgled proizvoda klikom na dugme Preview. Dalje, klikom na dugme Proceed i potvrdom da ste izvršili proveru, nastavljate proces ka naručivanju (Add to cart). Proizvod će se naći u korpi odakle možete nastaviti ka plaćanju ili započeti novi dizajn i zbirno ih platiti.

I ne brinite, čak i kada je proizvod u korpi možete ga obrisati, pregledati ili se vratiti na dizajn. Najbitnije je da se opustite i budete kreativni!

Opcije

ZBIR
210,00 din.

Nije neophodno, ali je preporuka je da pre započinjanja procesa dizajniranja otvorite Korisnički nalog, koji će vam omogućiti da rad sačuvate i da se na njega vraćate sve dok ne budete sigurni da je završen. 

Program je u svojoj integralnoj verziji na engleskom jeziku, a alati i njihove ikone su standardni.
Za pomoć pri dizajniranju kliknite na polje ? i u novom prozoru otvorite Vodič za dizajn (open help in new window). 

Preporuka je da se dizajniranje radi na računaru, a ne na mobilnom telefonu.